Tokajská vína
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Tokajská vína |
Autor: |
Haasová, Zuzana
|
Vedoucí: |
Fic, Vlastimil
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce popisuje význam a výjimečnost tokajských vín na Slovensku a v Maďarsku. Popisuje hlavní klimatické či půdní vlivy, které ovlivňují zrání vinné révy v dané oblasti, ale také její geografické rozložení. Práce se zaměřuje na výskyt možných chorob, význam a vliv ušlechtilé plísně Botrytis cinerea, která je úzce spjatá s tokajskými víny. V neposlední řadě se zabývá technologickými výrobními postupy a charakteristikou tokajských vín. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24591
|
Datum:
|
2013-02-11 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
29267
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet