Výroba pšeničného müsli a jeho hodnocení

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výroba pšeničného müsli a jeho hodnocení

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba pšeničného müsli a jeho hodnocení
Autor: Doleželová, Eliška
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Teoretická část diplomové práce je věnována zejména pšenici obecné, její botanické stavbě, chemickému složení a nutričním hodnotám pšenice. Dále jsou charakterizovány vybrané druhy pšenice. Následující část se zaměřuje na müsli, jeho druhy, základní suroviny pro vý-robu a na základní technologické aspekty jejich výroby. Praktická část diplomové práce se zabývá nejen výrobou sypaného müsli ze sušeného ovoce a pšeničných vloček, ale především stanovením základních chemických a nutričních parametrů, tedy stanovení sušiny, vlhkosti, obsahu popela, hrubé bílkoviny, škrobu, tuku a stanovení kyselosti. Práce byla doplněna o senzorické hodnocení vyrobeného pšeničného müsli.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24654
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 30692


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
doleželová_2013_dp.pdf 9.280Mb PDF Zobrazit/otevřít
doleželová_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
doleželová_2013_op.doc 97.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet