Cider - technologie výroby a průzkum informovanosti

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Cider - technologie výroby a průzkum informovanosti

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Cider - technologie výroby a průzkum informovanosti
Autor: Urbánek, David
Vedoucí: Hanuštiak, Pavel
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na technologii výroby cideru. Definuje tento nápoj, obsahuje stručný popis o jeho historii a představuje tři české výrobce cideru. Podstatnou část této práce tvoří popis kroků při výrobě cideru. V praktické části je vyhodnocení informovanosti českých občanů o cideru.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24828
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30644


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
urbánek_2013_bp.pdf 2.444Mb PDF Zobrazit/otevřít
urbánek_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
urbánek_2013_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet