Fyziologické účinky čaje na lidský organismus
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Fyziologické účinky čaje na lidský organismus |
Autor: |
Chromá, Jana
|
Vedoucí: |
Rumíšková, Marie
|
Abstrakt:
|
V bakalářské práci jsou uvedeny teoretické poznatky o čaji. Je popsáno jeho třídění, zpracování a způsob přípravy. Dále je napsána klasifikace, kvalita a jeho účinky na lidský organismus. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/28242
|
Datum:
|
2014-02-10 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
25583
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet