Biopotraviny z mléka a jejich význam pro správnou životosprávu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Biopotraviny z mléka a jejich význam pro správnou životosprávu |
Autor: |
Mazalová, Sandra
|
Vedoucí: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstrakt:
|
Tématem mé bakalářské práce jsou biopotraviny z mléka a jejich význam pro správnou životosprávu. V práci jsem porovnala složení mléka lidského, kravského, kozího, ovčího. Dále popisuji ekologické zemědělství, biopotraviny, jejich kontrolu a průzkum trhu. Každý Čech si za rok koupí biopotraviny v průměrné ceně 200 Kč a bioprodejnu navštíví 3x za rok. Celá práce je zpracovaná formou literární rešerše na základě informací získaných z literárních zdrojů, které jsou uvedeny na konci práce v seznamu literatury. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/28251
|
Datum:
|
2014-01-10 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
33791
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet