Hodnocení Kvality vína

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Hodnocení Kvality vína

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Hodnocení Kvality vína
Autor: Divoková, Linda
Vedoucí: Lapčíková, Barbora
Abstrakt: Bakalářská práce je rešeršní a zabývá se hodnocením kvality vína. V úvodní části se zabývá chemickým složení hroznů a vína, následně hodnocením vína po smyslové i analytické stránce. Velká část práce je věnována faktorům, které ovlivňují výslednou kvalitu vín jako je sběr hroznů nebo nedostatky a vady vín. Důležitou část tvoří i výroba vína u malovinařů a nejvíce pěstované odrůdy vín v Čechách a na Moravě.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28443
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 25888


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
divoková_2014_dp.pdf 1.356Mb PDF Zobrazit/otevřít
divoková_2014_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
divoková_2014_op.pdf 72.87Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet