Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru |
Autor: |
Víšová, Lenka
|
Vedoucí: |
Šefčík, Vladimír
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce je zaměřena na úlohu hygieny, bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v podnikatelském záměru konkrétní firmy. Je zde představen podnikatelský záměr společnosti MILTRA B s.r.o. vybudování nového provozu mlékárny odpovídající všem legislativním normám ČR a EU tak, aby byly splněny zejména hygienické normy a další podmínky pro úspěšnou výrobu, prodej a konkurenceschopnost výrobků - eidamských sýrů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/2902
|
Datum:
|
2007-06-04 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
5440
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet