Analýza rizik zajištění potravinové bezpečnosti ČR
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Analýza rizik zajištění potravinové bezpečnosti ČR |
Autor: |
Vašinová, Jana
|
Vedoucí: |
Lukášková, Eva
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je rozdělena na dvě části teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou vymezeny pojmy potravinová bezpečnost a její zajištění, bezpečnost, riziko, analýza rizik, nebezpečí. V praktické části je provedena analýza rizik, okomentována analýza potravinové soběstačnosti státu v oblasti produkce masa a popsán cenový vývoj živočišných komodit. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/29814
|
Datum:
|
2014-02-21 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav krizového řízení |
Studijní obor:
|
Ovládání rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
36045
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet