Změny profilu mastných kyselin semen šalvěje hispánské (Salvia hispanica L.) vlivem teplotního režimu při technologickém zpracování
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
| 
Název: 
 | 
Změny profilu mastných kyselin semen šalvěje hispánské (Salvia hispanica L.) vlivem teplotního režimu při technologickém zpracování | 
| Autor: | 
Vašková, Růžena
 | 
| Vedoucí: | 
Mišurcová, Ladislava
 | 
| 
Abstrakt:
 | 
Cílem diplomové práce bylo stanovit profil mastných kyselin ve vzorcích semen šalvěje hispánské (Salvia hispanica L.) a dále stanovit změnu profilu mastných kyselin vlivem teplotního režimu. V teoretické části je popsána charakteristika rostliny a mastných kyselin, v praktické části bylo provedeno stanovení celkových lipidů Soxhletovou metodou   a kvantitativní stanovení mastných kyselin ve vzorcích pomocí plynové chromatografie. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/31595
 | 
| 
Datum:
 | 
2015-01-20 | 
| 
Dostupnost:
 | 
Bez omezení | 
| 
Ústav:
 | 
Ústav analýzy a chemie potravin | 
| 
Studijní obor:
 | 
Technologie potravin | 
| 
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
 | 
B
37881
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
 
 
Prohledat DSpace
Procházet
- 
Vše v DSpace
 
- 
Tato kolekce
 
 
Můj účet