Paskalizace ovocných a zeleninových šťáv
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Paskalizace ovocných a zeleninových šťáv |
Autor: |
Bolková, Barbora
|
Vedoucí: |
Gál, Robert
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zpracována pouze na teoretické úrovni. Obsahuje informace o technologicky významných odrůdách ovoce a zeleniny, které jsou vhodné pro výrobu ovocných a zeleninových šťáv. Podstatná část práce je věnována technologii paskalizace a jejího vlivu na nutričně významné látky ovoce a zeleniny. Dále je zdůrazněna podstata paskalizace a její výhody oproti pasteraci jako konvenčnímu způsobu ošetření ovocných a zeleninových šťáv. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/31965
|
Datum:
|
2015-01-09 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
38476
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet