Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu vybraných bakteriálních kontaminant piva
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu vybraných bakteriálních kontaminant piva |
Autor: |
Mahovská, Iveta
|
Vedoucí: |
Lorencová, Eva
|
Abstrakt:
|
Tato diplomová práce se zabývá vybranými faktory, které ovlivňují dekarboxylázovou aktivitu bakterií mléčného kvašení, izolovaných jako kontaminanty z procesu výroby piva. V rámci praktické části této práce byl uskutečněn skríning produkce biogenních aminů (BA) u kmenů Lactobacillus brevis a Lb. plantarum za podmínek in vitro. U kmene Lb. brevis RIBM 2-20 byla navíc sledována kinetika produkce BA. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/31999
|
Datum:
|
2015-02-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
38536
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet