Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu vybraných bakteriálních kontaminant piva

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu vybraných bakteriálních kontaminant piva

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu vybraných bakteriálních kontaminant piva
Autor: Mahovská, Iveta
Vedoucí: Lorencová, Eva
Abstrakt: Tato diplomová práce se zabývá vybranými faktory, které ovlivňují dekarboxylázovou aktivitu bakterií mléčného kvašení, izolovaných jako kontaminanty z procesu výroby piva. V rámci praktické části této práce byl uskutečněn skríning produkce biogenních aminů (BA) u kmenů Lactobacillus brevis a Lb. plantarum za podmínek in vitro. U kmene Lb. brevis RIBM 2-20 byla navíc sledována kinetika produkce BA.
URI: http://hdl.handle.net/10563/31999
Datum: 2015-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 38536


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
mahovská_2015_dp.pdf 1.962Mb PDF Zobrazit/otevřít None
mahovská_2015_op.pdf 528.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
mahovská_2015_vp.pdf 428.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet