Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva |
Autor: |
Svobodová, Jitka
|
Vedoucí: |
Kovář, Michal
|
Abstrakt:
|
Hlavním cílem mé bakalářské práce je seznámit s procesy v potravinářském průmyslu, tj. s technologickými postupy, s používáním technologií a s používáním chemických látek při výrobě trvanlivého slaného pečiva. Dle mého názoru je potravinářství velmi zajímavý obor s přísnými požadavky sta-novenými EU o kterých bych se chtěla ve své bakalářské práci také krátce zmínit. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/3277
|
Datum:
|
2007-05-21 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav inženýrství polymerů |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie materiálů |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
7141
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet