Využití sladkovodních a mořských řas ve výživě člověka
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Využití sladkovodních a mořských řas ve výživě člověka |
Autor: |
Krausová, Ivana
|
Vedoucí: |
Mišurcová, Ladislava
|
Abstrakt:
|
Ve své bakalářské práci se zabývám využitím sladkovodních a mořských řas v lidské výživě. Mým cílem bylo zpracovat literární rešerži o těchto nižších rostlinách. Práce je rozčleněna do pěti kapitol, ve kterých je popsána jejich stavba, výskyt, chemické složení, kultivace a produkty. Dále jsou nastíněny výhody využívání mořských a sladkovodních řas v potravinářském průmyslu a také jejich příznivý účinek na lidské zdraví. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/3606
|
Datum:
|
2007-06-14 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
5385
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet