Vliv kuchyňského a průmyslového zpracování na chemické složení zeleniny
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv kuchyňského a průmyslového zpracování na chemické složení zeleniny |
Autor: |
Odstrčilíková, Hana
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Zelenina je pro lidskou výživu nepostradatelná. Tato práce se zabývá popisem různých druhů zelenin, jejich chemickým složením a také změnami nutričních hodnot, které mohou vznikat při různých kuchyňských úpravách a zpracováním v průmyslu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/3705
|
Datum:
|
2007-06-04 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
5417
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet