Principy ekologického zemědělství a produkce biopotravin
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Principy ekologického zemědělství a produkce biopotravin |
Autor: |
Lojdová, Markéta
|
Vedoucí: |
Mišurcová, Ladislava
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce pojednává o ekologickém zemědělství. Zaměřuje se na charakteristiku ekologického zemědělství, biopotravin a hodnotí prospěšnost tohoto znovu objeveného typu zemědělství. Dále se předkládaná práce, zabývá zásadními rozdíly ekologického a konvenčního způsobu zemědělství. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/37587
|
Datum:
|
2016-02-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
42204
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet