Využití mladinových koncentrátů a extraktů sladu v procesu výroby piva
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Využití mladinových koncentrátů a extraktů sladu v procesu výroby piva |
Autor: |
Rüll, Tomáš
|
Vedoucí: |
Lorencová, Eva
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce pojednává o výrobě sladinových extraktů a mladinových koncentrátů. Zabývá se požadavky na suroviny, jejich kvalitu, technologické zpracování a technologie. Nejobsáhleji je zde popsána především technologie sladování a výroba sladiny a mladiny, která je v procesu výroby výtažků zásadní. Dále pojednává o výrobě samotných výtažků a to jak medové, či práškové konzistence. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/37763
|
Datum:
|
2016-01-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
42495
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet