Rizika obchodování s ovocem a zeleninou

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Rizika obchodování s ovocem a zeleninou

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Rizika obchodování s ovocem a zeleninou
Autor: Špačková, Renata
Vedoucí: Musil, Miroslav
Abstrakt: Bakalářská práce s názvem "Rizika obchodování s OZ" řeší problematiku hlavně provozních rizik vyskytujících se v potravinářském podniku. Teoretická část je zaměřená na možná rizika v celém logistickém řetězci od nákupu přes příjem, skladování a násled-nou expedici. Dále jsou zde zmíněné specifické funkce maloobchodu a velkoobchodu. V praktické části je popsána organizace, systém řízení podle normy ČSN EN ISO 9001:2009 a systém kritických bodů HACCP, včetně zpracované analýzy nebezpečí.Pozornost je věnována PNH analýze a SWOT analýze, ze kterých jsou následně identifi-kována a analyzována možná provozní rizika a následně navržena doporučení a návrhy řešení k prevenci, eliminaci či úplnému odstranění těchto rizik. Na závěr budou zhodnoceny přínosy pro samotnou firmu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/38862
Datum: 2016-02-05
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav krizového řízení
Studijní obor: Ovládání rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 44019


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
špačková_2016_dp.pdf 2.676Mb PDF Zobrazit/otevřít None
špačková_2016_op.pdf 164.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
špačková_2016_vp.pdf 235.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet