Proteinové obaly a filmy v potravinářství

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Proteinové obaly a filmy v potravinářství

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Proteinové obaly a filmy v potravinářství
Autor: Palová, Markéta
Vedoucí: Krejčí, Ondřej
Abstrakt: Tato rešeršní bakalářská práce se zabývá proteinovými obalovými materiály, které se využívají v potravinářství. Zahrnuje hlavní informace o obalu a popisuje jeho základní charakteristiky. Hlavní část práce je zaměřena na nejčastěji používané druhy proteinových obalů, jejich vlastnosti, výrobu a využití. V závěru práce dochází ke srovnání proteinových obalových materiálů s materiály syntetickými a jsou zde uvedeny klady a zápory.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39360
Datum: 2016-01-15
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav inženýrství polymerů
Studijní obor: Polymerní materiály a technologie
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 36796


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
palová_2016_dp.pdf 800.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None
palová_2016_op.docx 75.04Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
palová_2016_vp.docx 74.50Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet