Porovnání vlastností pařených sýrů vyrobených odlišnými způsoby

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Porovnání vlastností pařených sýrů vyrobených odlišnými způsoby

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Porovnání vlastností pařených sýrů vyrobených odlišnými způsoby
Autor: Zbranek, Tomáš
Vedoucí: Mrázek, Josef
Abstrakt: Vypracovaná bakalářská práce by měla přiblížit technologii výroby pařených sýrů. Zaměřením praktické části práce bylo zjistit, zda odlišné způsoby tepelné úpravy mléka mají vliv na technologii výroby, chemicko fyzikální vlastnosti pařených sýrů. Základní surovinou bylo kravské mléko s odlišným tepelným ošetřením. Hodnotami, sledovanými v procesu výroby byly teploty, časy a pH při jednotlivých operacích, jako sýření, formová-ní, zrání a paření. Dalšími hodnocenými parametry byly obsah tuku, sušiny a výtěžnost u hotových výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39430
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 42065


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
zbranek_2017_dp.pdf 1.364Mb PDF Zobrazit/otevřít None
zbranek_2017_op.pdf 658.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
zbranek_2017_vp.pdf 1.073Mb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet