Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků
Autor: Petrželová, Monika
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Tato diplomová práce je zaměřena na posouzení vlivu přídavků jáhlové a merlíkové mouky do mělněných výrobků z drůbežího masa. Byly vytvořeny dvě devítičlenné koncentrační řady vzorků. Jeden vzorek v řadě byl vždy bez přídavku mouky a sloužil jako kontrolní, ostatní obsahovaly přídavek mouky, jehož koncentrace se zvyšovala vždy o 0,25 % (w/w). Bylo zjišťováno, jaký vliv má narůstající koncentrace přídavku mouky na technologické vlastnosti a na texturní parametry zkoumaného díla.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39432
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 42079


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
petrželová_2017_dp.pdf 4.555Mb PDF Zobrazit/otevřít None
petrželová_2017_op.pdf 526.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
petrželová_2017_vp.pdf 522.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet