Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků |
Autor: |
Petrželová, Monika
|
Vedoucí: |
Gál, Robert
|
Abstrakt:
|
Tato diplomová práce je zaměřena na posouzení vlivu přídavků jáhlové a merlíkové mouky do mělněných výrobků z drůbežího masa. Byly vytvořeny dvě devítičlenné koncentrační řady vzorků. Jeden vzorek v řadě byl vždy bez přídavku mouky a sloužil jako kontrolní, ostatní obsahovaly přídavek mouky, jehož koncentrace se zvyšovala vždy o 0,25 % (w/w). Bylo zjišťováno, jaký vliv má narůstající koncentrace přídavku mouky na technologické vlastnosti a na texturní parametry zkoumaného díla. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/39432
|
Datum:
|
2017-02-03 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
42079
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet