Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků |
Autor: |
Bělašková, Monika
|
Vedoucí: |
Gál, Robert
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá skupinou trvanlivých fermentovaných masných výrobků. V první části práce je popsáno chemické složení masa a dále technologické požadavky na všechny suroviny potřebné pro výrobu trvanlivých fermentovaných masných výrobků. V druhé části je již popsán celkový proces výroby fermentovaných salámů. Závěrem práce je nastínění českého a zahraničního trhu právě s těmito výrobky. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/39445
|
Datum:
|
2017-02-03 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
42347
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet