Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Autor: Bělašková, Monika
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá skupinou trvanlivých fermentovaných masných výrobků. V první části práce je popsáno chemické složení masa a dále technologické požadavky na všechny suroviny potřebné pro výrobu trvanlivých fermentovaných masných výrobků. V druhé části je již popsán celkový proces výroby fermentovaných salámů. Závěrem práce je nastínění českého a zahraničního trhu právě s těmito výrobky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39445
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 42347


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
bělašková_2017_dp.pdf 3.752Mb PDF Zobrazit/otevřít None
bělašková_2017_op.pdf 664.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None
bělašková_2017_vp.pdf 647.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet