Projekt zlepšení úrovně služeb suprastruktury Karlovského gastrofestivalu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Projekt zlepšení úrovně služeb suprastruktury Karlovského gastrofestivalu |
Autor: |
Řehák, Martin
|
Vedoucí: |
Tučková, Zuzana
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce je zaměřena na zlepšení úrovně služeb suprastruktury Karlovského gastrofestivalu. Teoretická část práce obsahuje úvod do problematiky cestovního ruchu, pořádání veřejných akcí spojených s gastronomií a infrastruktury v turismu. Tato problematika je následně doplněna o charakteristiky dopadů veřejných událostí na místní ekonomiku. Praktická část obsahuje představení Karlovského gastrofestivalu, jeho stručnou historii a podrobnou analýzu 8. ročníku akce. Tato analýza obsahuje také vyhodnocení dat z dotazníkového šetření poskytnutého organizátory gastrofestivalu. Z analyzovaných dat vyplynuly možné zlepšení v oblasti suprastruktury a zázemí události. Závěry analytické části tedy tvoří východiska pro vytvoření projektu. Ten stanovuje možné postupy k dosažení hlavního cíle, kterým je zvýšení spokojenosti návštěvníků akce vzhledem k navrženým opatřením. Těmito opatřeními je například vznik nových parkovacích ploch, vytvoření nového prodejního místa a posílení festivalové dopravy. V rámci práce je také vytvořen časový harmonogram realizace projektu, jež je vizualizován pomocí Ganttova diagramu, a celý projekt je podroben rizikové analýze. Výsledkem této práce jsou podklady pro realizaci navrhnutých opatření. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/39920
|
Datum:
|
2016-12-15 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav podnikové ekonomiky |
Studijní obor:
|
Podniková ekonomika |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
45364
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet