Sestavení nových dávek potravin pro zabezpečení stravování vojáků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
| Název: | Sestavení nových dávek potravin pro zabezpečení stravování vojáků | 
| Autor: | Ondrušíková, Ingrid | 
| Vedoucí: | Buňka, František | 
| Abstrakt: | Diplomová práca popisuje možnosti zabezpečenia stravovania vojakov a význam          jednotlivých nutričných faktorov vo výžive. Približuje historické aspekty, ktoré viedli k snahe zlepšiť vojenské stravovanie. Zameriava sa na zabezpečenie stravných dávok   počas rôznych situácii, či už sa jedná o vojenské cvičenia, mimoriadne situácie alebo prácu v poľných podmienkach, kedy si vojak nieje schopný potravu zabezpečiť sám. Ide o dávky, ktoré sa skladajú z trvanlivých potravín bežne dostupných vo veľkoplošných predajniach v Českej Republike alebo Slovensku. Popisuje tiež možnosti predĺženia údržnosti potravín vhodné pre potreby armády. Cieľom práce bolo zostaviť nové dávky pre Armádu Českej Republiky a nutrične a ekonomicky ich vyhodnotiť. | 
| URI: | http://hdl.handle.net/10563/40576 | 
| Datum: | 2017-02-03 | 
| Dostupnost: | Bez omezení | 
| Ústav: | Ústav technologie potravin | 
| Studijní obor: | Technologie potravin | 
| Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: | B
46316 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
 
 
 
Prohledat DSpace
Procházet
- 
Vše v DSpace
- 
Tato kolekce
 
Můj účet