Nízkoalkoholické ovocné nápoje typu cider

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nízkoalkoholické ovocné nápoje typu cider

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nízkoalkoholické ovocné nápoje typu cider
Autor: Hrazdírová, Lucie
Vedoucí: Kubáň, Vlastimil
Abstrakt: Bakalářská práce pojednává o nízkoalkoholických ovocných nápojích typu cider. Zabývá se možností využití starých ovocných odrůd, historií a možnostech sadovnictví v našich loka-litách. Stručně popisuje varianty ciderů a recepty na jejich výrobu. Výroba cideru je rozdě-lena do jednotlivých částí podle použité technologie. Kontrola kvality nápojů ukazuje také na možná rizika při výrobě. Na závěr práce je uveden potenciál výrobku a současní výrobci na trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40600
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 46362


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
hrazdírová_2017_dp.pdf 2.909Mb PDF Zobrazit/otevřít None
hrazdírová_2017_op.pdf 623.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
hrazdírová_2017_vp.pdf 605.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet