Nízkoalkoholické ovocné nápoje typu cider
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Nízkoalkoholické ovocné nápoje typu cider |
Autor: |
Hrazdírová, Lucie
|
Vedoucí: |
Kubáň, Vlastimil
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce pojednává o nízkoalkoholických ovocných nápojích typu cider. Zabývá se možností využití starých ovocných odrůd, historií a možnostech sadovnictví v našich loka-litách. Stručně popisuje varianty ciderů a recepty na jejich výrobu. Výroba cideru je rozdě-lena do jednotlivých částí podle použité technologie. Kontrola kvality nápojů ukazuje také na možná rizika při výrobě. Na závěr práce je uveden potenciál výrobku a současní výrobci na trhu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/40600
|
Datum:
|
2017-02-03 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
46362
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet