Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii
Autor: Zámečníková, Kateřina
Vedoucí: Vojtíšková, Petra
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá netradičními druhy exotického ovoce, jako je např. fej-choa, durian, rambutan apod. Je uveden původ jednotlivých druhů a jejich stručná charak-teristika. U vybraných druhů je uvedeno jejich chemické složení a samostatná kapitola je věnována využití tohoto ovoce v gastronomii. V této práci jsou také popsány citrusové plody, z nichž některé patří také mezi netradiční druhy ovoce. V neposlední řadě je zde zmíněn význam ovoce ve výživě člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/41043
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 37882


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
zámečníková_2017_dp.pdf 3.306Mb PDF Zobrazit/otevřít None
zámečníková_2017_op.pdf 104.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None
zámečníková_2017_vp.pdf 105.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet