Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii |
Autor: |
Zámečníková, Kateřina
|
Vedoucí: |
Vojtíšková, Petra
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zabývá netradičními druhy exotického ovoce, jako je např. fej-choa, durian, rambutan apod. Je uveden původ jednotlivých druhů a jejich stručná charak-teristika. U vybraných druhů je uvedeno jejich chemické složení a samostatná kapitola je věnována využití tohoto ovoce v gastronomii. V této práci jsou také popsány citrusové plody, z nichž některé patří také mezi netradiční druhy ovoce. V neposlední řadě je zde zmíněn význam ovoce ve výživě člověka. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/41043
|
Datum:
|
2017-02-03 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
37882
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet