Průmyslové zpracování hrabavé drůbeže z hlediska tvorby a nakládání s odpady
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Průmyslové zpracování hrabavé drůbeže z hlediska tvorby a nakládání s odpady |
Autor: |
Zemek, Jan
|
Vedoucí: |
Valášek, Pavel
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce pojednává o průmyslovém zpracování hrabavé drůbeže z hlediska tvorby odpadu a nakládání s ním. Teoretická část je zaměřena na vymezení pojmu hrabavá drůbež, chemické složení drůbežího masa a operace během jatečného opracování. Dále pak na vejce a obalové materiály. Praktická část je zaměřena na konkrétní firmu RACIOLA Uherský Brod, s.r.o. Nejprve je uvedena obecná charakteristika společnosti a poté celý proces jatečného opracování drůbeže společně se systémem HACCP, který firma pořád zdokonaluje. Současný stav firmy ukazuje SWOT analýza. Závěr práce je věnován vzniku odpadu při jatečném opracování, následné manipulaci a využití. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/41196
|
Datum:
|
2017-02-03 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav environmentální bezpečnosti |
Studijní obor:
|
Řízení environmentálních rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
47279
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet