Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
Autor: Zderčíková, Romana
Vedoucí: Sližová, Marta
Abstrakt: Teoretická část diplomové práce je zaměřena na technologii výroby sýrů eidamského typu. Dále jsou stručně charakterizovány texturní vlastnosti potravin, metody jejich měření a stav řešené problematiky v posledních letech. Praktická část je zaměřena na výrobu sýrů eidamského typu s obsahem 25 % a 40 % tuku v sušině, texturní profilovou analýzu a tahovou zkoušku, pomocí kterých byly sledovány texturní a mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu v průběhu zrání.
URI: http://hdl.handle.net/10563/41518
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 47744


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
zderčíková_2017_dp.pdf 5.902Mb PDF Zobrazit/otevřít None
zderčíková_2017_op.pdf 444.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None
zderčíková_2017_vp.pdf 536.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet