A Business Plan for a Gluten-Free Bakery
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
A Business Plan for a Gluten-Free Bakery |
Autor: |
Břežná, Anna
|
Vedoucí: |
Papadaki, Šárka
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zaměřuje na zpracování podnikatelského plánu pro bezlepkovou pekárnu. Teoretická část práce definuje pojmy podnikání, právní formy podnikání a založení společnosti s ručením omezeným. Součástí teoretické části je chrakteristika podnikatelského plánu a postup při jeho vypracování. Praktická část, která byla vypracována pomocí informací obsažených v teoretické části, se zaměřuje na sestavení samotného podnikatelského plánu pro bezlepkovou pekárnu. Cílem této práce je vytvořit realizovatelný podnikatelský plán. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/41691
|
Datum:
|
2017-11-10 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav moderních jazyků a literatur |
Studijní obor:
|
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
49239
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet