Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků |
Autor: |
Dohnalová, Marie
|
Vedoucí: |
Gál, Robert
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků. Úvod práce je zaměřen na chemické složení masa a jeho technologické vlastnosti. Druhá část práce je zaměřena na technologický proces výroby trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků a jejich sortiment. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/42051
|
Datum:
|
2018-02-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
49718
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet