Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby
Autor: Pirunčíková, Markéta
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá vejci a jejich zpracováním na vaječné hmoty, které se využívají v potravinářském průmyslu a gastronomii. První část práce se zaměřuje na chemické složení vejce a jeho základní vlastnosti. Druhá část se zabývá problematikou průmyslového zpracovávání vajec na vaječné hmoty a využitím těchto vaječných hmot v průmyslu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42059
Datum: 2018-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 49733


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
pirunčíková_2018_dp.pdf 5.523Mb PDF Zobrazit/otevřít None
pirunčíková_2018_op.pdf 625.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None
pirunčíková_2018_vp.pdf 621.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet