Vybrané metody posouzení autentičnosti u některých skupin potravin,

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vybrané metody posouzení autentičnosti u některých skupin potravin,

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vybrané metody posouzení autentičnosti u některých skupin potravin,
Autor: Vítková, Alžběta
Vedoucí: Zálešáková, Ludmila
Abstrakt: Předkládaná bakalářská práce je rešerše na téma falšování potravin. Poskytuje informace o způsobech falšování potravin a jejich odhalení. Dále poskytuje informace o vybraných analytických metodách, které jsou nejvíce využívány při prokazování autenticity potravin. V současnosti jsou využívány zejména metody molekulární biologie. Cílem práce je popis metod časově a ekonomicky méně náročnějších. K těmto metodám lze zařadit spektrální a chromatografické metody. Zaměření práce je především na potraviny živočišného původu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42064
Datum: 2018-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 49742


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
vítková_2018_dp.pdf 2.243Mb PDF Zobrazit/otevřít None
vítková_2018_op.pdf 636.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
vítková_2018_vp.pdf 639.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet