Vliv procesních parametrů na jakostní ukazatele sterilovaných okurků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv procesních parametrů na jakostní ukazatele sterilovaných okurků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv procesních parametrů na jakostní ukazatele sterilovaných okurků
Autor: Jedounková, Alena
Vedoucí: Šenkýřová, Jana
Abstrakt: Zelenina se v konzervárenství zpracovává na mnoho způsobů, jedním z nich je sterilace ve sladkokyselém nálevu. Tato práce je zaměřena na optimalizaci sterilačního režimu pro výrobu sterilovaných okurků. Okurky byly sterilovány při teplotě 85 C po dobu 30, 28, 25 a 22 minut. Byl zkoumán vliv rozdílné doby sterilačního záhřevu na vybrané jakostní parametry okurek: texturní vlastnosti, mikrobiologická jakost, hodnoty pH, senzorické hodnocení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42071
Datum: 2018-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 49753


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
jedounková_2018_dp.pdf 4.753Mb PDF Zobrazit/otevřít None
jedounková_2018_op.pdf 782.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None
jedounková_2018_vp.pdf 627.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet