Vliv procesních parametrů na jakostní ukazatele sterilovaných okurků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv procesních parametrů na jakostní ukazatele sterilovaných okurků |
Autor: |
Jedounková, Alena
|
Vedoucí: |
Šenkýřová, Jana
|
Abstrakt:
|
Zelenina se v konzervárenství zpracovává na mnoho způsobů, jedním z nich je sterilace ve sladkokyselém nálevu. Tato práce je zaměřena na optimalizaci sterilačního režimu pro výrobu sterilovaných okurků. Okurky byly sterilovány při teplotě 85 C po dobu 30, 28, 25 a 22 minut. Byl zkoumán vliv rozdílné doby sterilačního záhřevu na vybrané jakostní parametry okurek: texturní vlastnosti, mikrobiologická jakost, hodnoty pH, senzorické hodnocení. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/42071
|
Datum:
|
2018-02-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
49753
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet