Možnosti využití osiva potravinářské pšenice ozimé

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Možnosti využití osiva potravinářské pšenice ozimé

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Možnosti využití osiva potravinářské pšenice ozimé
Autor: Kundera, Vít
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Tato bakalářská práce je zaměřena na zjištění technologických parametrů odrůd pšenice ozimé laboratorními rozbory. Dále popsání různých druhů technologického zpracování se zaměřením na parametry pro vstupní surovinu. Na základě těchto zjištěných údajů byl vytvořen excelový sešit sloužící k rychlému zařazení vzorků odrůd pro jednotlivé druhy zpracování. Rozbor veškerých vzorků byl prováděn v závodní laboratoři firmy Oseva a.s. se sídlem ve Bzenci.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42749
Datum: 2018-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 46299


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kundera_2018_dp.pdf 3.385Mb PDF Zobrazit/otevřít None
kundera_2018_op.pdf 643.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kundera_2018_vp.pdf 638.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet