Možnosti využití osiva potravinářské pšenice ozimé
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Možnosti využití osiva potravinářské pšenice ozimé |
Autor: |
Kundera, Vít
|
Vedoucí: |
Burešová, Iva
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce je zaměřena na zjištění technologických parametrů odrůd pšenice ozimé laboratorními rozbory. Dále popsání různých druhů technologického zpracování se zaměřením na parametry pro vstupní surovinu. Na základě těchto zjištěných údajů byl vytvořen excelový sešit sloužící k rychlému zařazení vzorků odrůd pro jednotlivé druhy zpracování. Rozbor veškerých vzorků byl prováděn v závodní laboratoři firmy Oseva a.s. se sídlem ve Bzenci. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/42749
|
Datum:
|
2018-02-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
46299
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet