Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů |
Autor: |
Lukaszczyková, Karla
|
Vedoucí: |
Mlček, Jiří
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou nápojů na bází tropického a subtropického ovoce, vymezuje pojmy jako ovocná šťáva, nektar a ovocný nápoj. V teoretické části je čtenář seznámen s vybranými druhy ovoce vhodných pro zpracování na ovocné šťávy, nektary a ovocné nápoje. Dále práce přináší pohled na hlavní rozdíly mezi šťávou a nektarem a stručně charakterizuje technologii výroby . Součástí praktické části práce je zmapování současného sortimentu značkových ovocných šťáv a nektarů z exotického ovoce v obchodních řetězcích působící v České republice. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/42761
|
Datum:
|
2018-02-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
46382
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet