Současné trendy v produkci a spotřebě potravin a jejich vliv na trvale udržitelný rozvoj

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Současné trendy v produkci a spotřebě potravin a jejich vliv na trvale udržitelný rozvoj

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Současné trendy v produkci a spotřebě potravin a jejich vliv na trvale udržitelný rozvoj
Autor: Slaníková, Lucie
Vedoucí: Lukášková, Eva
Abstrakt: Bakalářská práce se zaměřuje na současnou situaci v oblasti potravin a s tím spojenou produkci a následnou spotřebu. Teoretická část obsahuje základní informace o českém zemědělství, je zde také část věnována trendům v zemědělství, kterými je ekologické zemědělství a s ním spojený trvale udržitelný rozvoj. V praktické části jsou zpracovány aktuální informace o české produkci a spotřebě potravin a jejich vliv na trvale udržitelný rozvoj.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42997
Datum: 2017-11-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 48140


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
slaníková_2018_dp.pdf 2.215Mb PDF Zobrazit/otevřít None
slaníková_2018_op.pdf 178.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
slaníková_2018_vp.pdf 72.74Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet