Produkce a spotřeba biopotravin s ohledem na životní prostředí a lidské zdraví
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Produkce a spotřeba biopotravin s ohledem na životní prostředí a lidské zdraví |
Autor: |
Bartošová, Romana
|
Vedoucí: |
Valášek, Pavel
|
Abstrakt:
|
Téma bakalářské práce je zaměřeno na produkci a spotřebu biopotravin s ohledem na životní prostředí a lidské zdraví. Teoretická část obsahuje vymezení základních pojmů, legislativní rámec upravující oblast biopotravin, jejich produkci a distribuci, komparaci ekologického a konvenčního zemědělství a ekologické zemědělství jako způsob ochrany životního prostředí. Praktická část se zabývá spotřebou biopotravin, dále navazuje na senzorickou analýzu a identifikuje rizika spojená s produkcí a spotřebou biopotravin včetně návrhů na opatření pro eliminaci těchto rizik. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/44036
|
Datum:
|
2018-11-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav environmentální bezpečnosti |
Studijní obor:
|
Řízení environmentálních rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
51025
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet