Vliv potravinového systému na životní prostředí v ČR
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv potravinového systému na životní prostředí v ČR |
Autor: |
Leopoldová, Nikola
|
Vedoucí: |
Lukášková, Eva
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zaměřuje na vliv potravinového systému na životní prostředí v České republice. V teoretické části diplomové práce jsou definovány pojmy potravinový systém, produkce potravin a vliv potravinového systému z globálního hlediska. Praktická část diplomové práce je rozdělena na dvě části. První část se věnuje analýze vlivu potravinového systému na složky životního prostředí. Druhá část je zaměřena na analýzu olejnin, zejména na řepku olejnou, která je vybrána z důvodu aktuálnosti pěstování v České republice. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/44047
|
Datum:
|
2018-11-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav ochrany obyvatelstva |
Studijní obor:
|
Bezpečnost společnosti |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
51039
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet