Název: | Instagram jako marketingový nástroj v oblasti gastronomie |
Autor: | Dušková, Dominika |
Vedoucí: | Šramová, Blandína |
Abstrakt: | Tato bakalářská práce zkoumá Instagram jako marketingový nástroj v oblasti gastronomie. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy jako marketing na internetu, sociální sítě, Instagram, marketing služeb a chování zákazníka. Součástí je také metodika výzkumu, v rámci které jsou definovány cíle, účel práce a výzkumné otázky. Praktická část práce se zabývá vyhodnocením kvantitativního i kvalitativního výzkumu a zodpovězením výzkumných otázek. Nachází se zde také případné návrhy a doporučení. |
URI: | http://hdl.handle.net/10563/45470 |
Datum: | 2019-01-31 |
Dostupnost: | Bez omezení |
Ústav: | Ústav marketingových komunikací |
Studijní obor: | Marketingové komunikace |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: | A
|
Soubory | Velikost | Formát | Zobrazit | Popis |
---|---|---|---|---|
dušková_2019_dp.pdf | 2.509Mb |
Zobrazit/ |
||
dušková_2019_dp.zip | 105.0Mb | application/zip |
Zobrazit/ |
None |
dušková_2019_op.doc | 151.5Kb | Neznámý |
Zobrazit/ |
None |
dušková_2019_vp.doc | 151.5Kb | Neznámý |
Zobrazit/ |
None |