Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider
Autor: Kubáň, Marek
Vedoucí: Míšková, Zuzana
Abstrakt: Bakalářská práce pojednává o zkvašeném jablečném moštu typu cider. Konkrétně se tato práce zabývá charakterizací, technologií výroby tohoto nápoje a mikrobiálními kulturami využívanými k výrobě cideru. V této práci jsou navíc popsány faktory ovlivňující organoleptické vlastnosti ciderů a možná rizika spojená s konzumací těchto nápojů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45505
Datum: 2019-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 53188


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kubáň_2019_dp.pdf 1.511Mb PDF Zobrazit/otevřít None
kubáň_2019_op.pdf 654.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kubáň_2019_vp.pdf 633.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet