Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider |
Autor: |
Kubáň, Marek
|
Vedoucí: |
Míšková, Zuzana
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce pojednává o zkvašeném jablečném moštu typu cider. Konkrétně se tato práce zabývá charakterizací, technologií výroby tohoto nápoje a mikrobiálními kulturami využívanými k výrobě cideru. V této práci jsou navíc popsány faktory ovlivňující organoleptické vlastnosti ciderů a možná rizika spojená s konzumací těchto nápojů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/45505
|
Datum:
|
2019-02-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
53188
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet