Projekt zvýšení konkurenceschopnosti Kavárničky Ernestinka
Show full item record
No preview available
| Title: | Projekt zvýšení konkurenceschopnosti Kavárničky Ernestinka | 
| Author: | Šimíčková, Lucie | 
| Advisor: | Staňková, Pavla | 
| Abstract: | Hlavním cílem diplomové práce je zvýšení konkurenceschopnosti Kavárničky Ernestinka, kdy současná pozice kavárny na zlínském trhu ve srovnání s konkurenčními podniky v okolí, je velmi nízká. Diplomová práce je rozdělena na tři základní části. V teoretické části jsou popsány poznatky z oblasti konkurence a konkurenceschopnosti, seznámení s metodami k aplikování potřebných analýz a představení základních náležitostí a povinností k provozování pohostinství. V praktické části je charakterizována a představena kavárna Ernestinka, dále pak popsán marketingový mix kavárny, aplikované analýzy k identifikování makroprostředí podniku pomocí PEST analýzy, mezoprostředí pomocí Porterovy analýzy, a nakonec podrobnější přehled konkurenčních kaváren za pomoci Benchmarkingu. Závěrem analytické části je projekt dvou návrhů změn ke zvýšení konkurenceschopnosti, který je podroben nákladovou, rizikovou a časovou analýzou. | 
| URI: | http://hdl.handle.net/10563/45820 | 
| Date: | 2018-12-14 | 
| Availability: | Bez omezení | 
| Department: | Ústav managementu a marketingu | 
| Discipline: | Management a marketing, specializace Design management | 
| Grade for thesis and defense: | B
49149 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
- 
This Collection
 
My Account