A Business Plan for Setting Up a Bar
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
A Business Plan for Setting Up a Bar |
Autor: |
Matuška, Daniel
|
Vedoucí: |
Dokulil, Jiří
|
Abstrakt:
|
Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu baru s názvem Underground Bar. Bar je zaměřen na vyplnění díry na trhu, kterou představuje nedostatečný výběr míst, kam jít strávit večer. Bar bude nabízet typický sortiment alkoholických i nealkoholických nápojů. Práce je rozdělena na dvě části. První část je část teoretická, popisující základy podnikání, podnikatelské prostředí, druhy podniků a typy analýz, které se objevují v praktické části. Praktická část je zaměřena na podnikatelský záměr jako takový, přičemž se opírá o poznatky z teoretické části. Praktická část je vypracována na základě výsledku marketingového mixu, PEST, Porter a SWOT analýzy. Ve finančním plánu se objevují tři varianty vývoje, podle jejichž výsledků byl podnik vyhodnocen jako perspektivní |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/46885
|
Datum:
|
2020-11-09 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav moderních jazyků a literatur |
Studijní obor:
|
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
59034
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet