A Business Plan for the Establishment of a Korean BBQ Restaurant
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
A Business Plan for the Establishment of a Korean BBQ Restaurant |
Autor: |
Čížová, Monika
|
Vedoucí: |
Novák, Petr
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro společnost Korean BBQ House s.r.o., která bude provozovat restauraci se zaměřením na korejské barbecue a další tradiční korejské pokrmy. Cílem práce je zjistit, zda by taková restaurace mohla být finančně životaschopná, aby se myšlenka na založení takové restaurace mohla do budoucna realizovat. Práce se dělí na 2 části - část teoretickou a část praktickou. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy jako podnikání, podnikatel, podnik, právní formy podnikání, business plán a jeho součásti. Praktická část navazuje na poznatky z teoretické části a zabývá se samotnou tvorbou business plánu. Klíčová kapitola bakalářské práce pojednává o finančním plánování, na kterém závisí to, zda bude podnik ziskový a finančně stabilní. Díky konzultaci s majitelem restaurací ve Zlíně a v Praze je finanční část založena na reálných číslech. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/46952
|
Datum:
|
2020-11-09 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav moderních jazyků a literatur |
Studijní obor:
|
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
59129
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet