Marketing v oblasti stravovacích služeb v době koronavirové pandemie
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Marketing v oblasti stravovacích služeb v době koronavirové pandemie |
Autor: |
Utíkal, Adam
|
Vedoucí: |
Dolínková, Olga
|
Abstrakt:
|
Tato práce se zabývá marketingovým mixem v pohostinství v době korona virové krize. Při této krizi došlo k uzavření restauračních zařízení a veškeré fungování se omezilo na výdejní pult a rozvoz. Tématem je bezprecedentní doba, která dovedla toto konzervativnímu odvětví k nutnosti transformace a naleznutí nových, funkčních, cest. Tato práce tyto změny zkoumá a hledá odpovídající řešení. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/47131
|
Datum:
|
2021-01-29 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav marketingových komunikací |
Studijní obor:
|
Marketingové komunikace |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
59349
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet