Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu
Autor: Štefunko, František
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá možnostmi přídavku furcelaranu a karagenanu do masných výrobků, v tomto případě drůbežích játrovek. Za účelem zlepšení textury a reometrických vlastností paštiky. Vliv hydrokoloidů je testován instrumentálně. Karagenan a furcelaran byl přidáván v různých hmotnostních procentech. Z měření a získaných hodnot texturního profilu a reometrie se zvolí nejvhodnější procento přídavku hydrokoloidů v jemně mělněných tepelně opracovaných masných výrobcích.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47189
Datum: 2020-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 59422


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
štefunko_2021_dp.pdf 2.963Mb PDF Zobrazit/otevřít None
štefunko_2021_op.pdf 860.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
štefunko_2021_vp.pdf 535.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet