Aplikace sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Aplikace sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků |
Autor: |
Šenk, Radoslav
|
Vedoucí: |
Lazárková, Zuzana
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se věnuje aplikaci sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků. V první části je teoreticky popsán rozdíl v tepelných záhřevech a jejich dopad na inaktivaci mikroorganizmů. Druhá část se věnuje možné mikrobiální kontaminaci mléka a mléčných výrobků a popisuje jednotlivé druhy tepelného záhřevu, včetně porovnání jejich výhod a nevýhod. Třetí část je věnována změnám mléka a mléčných výrobků v důsledku tepelného záhřevu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/47304
|
Datum:
|
2020-12-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
59587
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet