Aplikace sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Aplikace sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Aplikace sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků
Autor: Šenk, Radoslav
Vedoucí: Lazárková, Zuzana
Abstrakt: Tato bakalářská práce se věnuje aplikaci sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků. V první části je teoreticky popsán rozdíl v tepelných záhřevech a jejich dopad na inaktivaci mikroorganizmů. Druhá část se věnuje možné mikrobiální kontaminaci mléka a mléčných výrobků a popisuje jednotlivé druhy tepelného záhřevu, včetně porovnání jejich výhod a nevýhod. Třetí část je věnována změnám mléka a mléčných výrobků v důsledku tepelného záhřevu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47304
Datum: 2020-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 59587


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
šenk_2021_dp.pdf 1.985Mb PDF Zobrazit/otevřít None
šenk_2021_op.pdf 303.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
šenk_2021_vp.pdf 818.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet