Zpracování a kvalita plodů moře

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zpracování a kvalita plodů moře

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zpracování a kvalita plodů moře
Autor: Navrátilová, Jiřina
Vedoucí: Pachlová, Vendula
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá plody moře, jejich rozdělením a charakteristikou jednotlivých druhů. Dále popisuje proces zpracování plodů moře od vylovení z moře až po jejich zpracování v průmyslových závodech, včetně způsobů prodloužení jejich trvanlivosti jako je chlazení, mrazení a různé způsoby balení. V bakalářské práci jsou také popsány výhody a možná rizika konzumace mořských plodů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47313
Datum: 2020-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 59616


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
navrátilová_2021_dp.pdf 3.308Mb PDF Zobrazit/otevřít None
navrátilová_2021_op.pdf 831.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
navrátilová_2021_vp.pdf 846.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet