Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa |
Autor: |
Sucháčková, Kristýna
|
Vedoucí: |
Gál, Robert
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zabývá účinkem ochranných kolagenních povlaků, aplikovaných na hovězím mase před jeho zmrazováním. Následně byl pozorován účinek povlaků na parametry masa po jeho rozmrazení. Mezi tyto parametry patřily zejména hmotnostní ztráty, textura a barva masa. Ze získaných hodnot byl určen nejvhodnější způsob zmrazování a rozmrazování masa a byly vyhodnoceny účinky ochranných kolagenních povlaků. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/47351
|
Datum:
|
2020-12-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
59696
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet