Hodnocení průběhu změn u fermentovaných masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Hodnocení průběhu změn u fermentovaných masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Hodnocení průběhu změn u fermentovaných masných výrobků
Autor: Dikoras, Vít
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá zpracováním vepřové pečeně metodou fermentace, sušení a studeného uzení. V průběhu výroby jsou sledovány důležité technologické parametry jako aktivita vody, pH, barva a textura měřená metodou podle Warnera-Bratzlera. Práce si klade za cíl vyrobit senzoricky příjemný produkt a na základě výsledků měření a porovnání s literaturou navrhnout změny, které by mohly vést ke zlepšení sledovaných parametrů a tím ke zlepšení senzorické jakosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47358
Datum: 2020-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 59706


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
dikoras_2021_dp.pdf 2.069Mb PDF Zobrazit/otevřít None
dikoras_2021_op.pdf 839.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None
dikoras_2021_vp.pdf 825.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet