Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech |
Autor: |
Rucká, Adéla
|
Vedoucí: |
Velichová, Helena
|
Abstrakt:
|
Zajištění výživy civilního obyvatelstva a Integrovaného záchranného systému v krizových stavech je předmětem diplomové práce. Obsahuje sestavené návrhy týdenních jídelních lístků pro vybrané skupiny obyvatel ve dvou variantách dle předem definovaných podmínek krizové situace vycházející z předem získaných dat z průzkumu nabízeného sortimentu tržní sítě v České republice. Uvádí také energetické, nutriční a ekonomické vyhodnocení navržených jídelních lístků ve všech variantách. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/47396
|
Datum:
|
2020-02-17 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
49827
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet