Tvorba business modelu zdravého bistra

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Tvorba business modelu zdravého bistra

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Tvorba business modelu zdravého bistra
Autor: Kočicová, Kateřina
Vedoucí: Slinták, Karel
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou business modelu zdravého bistra v Uherském Brodě. Cílem je vytvořit model atraktivního podniku, který koresponduje s požadavky moderní doby. Teoretická část bakalářské práce je zpracována na základě rešerše odborné literatury, zabývající se problematikou podnikání a tvorby business modelů. V závěru teoretické části jsou zmíněny aktuální trendy ve stravování. V praktické části je analyzováno tržní prostředí, do kterého bude bistro zasazeno, provedeno dotazníkové šetření a po jeho vyhodnocení je vytvořen finální model za pomoci nástroje business modelu Canvas. V závěru práce je daný business model ekonomicky zhodnocen a jsou vyslovena doporučení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47491
Datum: 2020-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
Studijní obor: Management a ekonomika
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 52819


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kočicová_2020_dp.pdf 2.383Mb PDF Zobrazit/otevřít None
kočicová_2020_op.docx 30.92Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
kočicová_2020_vp.docx 23.54Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet